Maatwerk eetbanken

Bent u op zoek naar een fabrikant van eetbanken voor uw horecagelegenheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken allerlei eetbanken op maat voor u, zodat deze in iedere ruimte passen. Gaat uw voorkeur uit naar lederen, stoffen, kunstlederen of zelfs koeienhuid bekleding? Voor ons is dit geen enkel probleem, wij maken graag een unieke eetbank voor u. Zo heeft u tal van mogelijkheden qua vorm, lengte en hoogte. Wilt u liever een hoekbank of een golfopstelling? Treinbank.com maakt het speciaal op maat voor u. Onze maatwerk eetbanken zijn niet alleen geschikt voor horeca, ook in bedrijfsrestaurants en kantines kom je ze tegen. Wij komen de banken ter plaatste inmeten, waarna we ze op de centimeter nauwkeurig maken en bij u plaatsen. Dit maakt ons een turnkey specialist in maatwerk eetbanken. De afgelopen jaren hebben wij veel banken opgeleverd, waaronder voor gemeenten, horeca, kantoren, praktijken zoals een tandartspraktijk, scholen en zorginstellingen. Dit maakt ons een ervaren maatwerk leverancier. Wij leveren door geheel Nederland maar met name in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Producten Bel: 0615950019

Verschillende eetkamerbanken speciaal voor u op maat gemaakt

Wij zijn een Nederlandse fabrikant van eetkamerbanken en maken deze in onze eigen fabriek. Het gehele proces voeren wij zelf uit, van het maken van de romp tot het stofferen van de eetkamerbank. Wist u dat u niet alleen uit onze modellen kunt kiezen, maar ook zelf een tekening kunt aanleveren? Bent u op zoek naar een bank van meer dan drie meter? Wij zullen kritisch kijken of wij deze opstelling kunnen uitwerken. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren, zodat u absoluut de juiste keuze maakt wat betreft een eetkamerbank. Wij helpen u ook graag kiezen uit de passende stoffering, zoals stof, leder, kunstleder of koeienhuid.

Eetbanken op kantoor

Ook voor dinner sofa's bent u aan het juiste adres!

Dinner sofa’s zorgen voor een harmonieuze afwisseling in het interieur. Combineer een dinner sofa met een aantal stoelen of barkrukken, om zo te variëren in zithoogte. Omdat wij de productie van A tot Z zelf uitvoeren, kunt u zelf beslissen over het model, zithoogte, stoffering, unieke designs of zelfs de plinten kunt u kiezen. Onze banken zijn voorzien van brandvertragend koudschuim, om veiligheid te waarborgen. Wij gebruiken ook enkel top kwaliteit materialen, waardoor u verzekerd bent van een slijtvast product. Bent u benieuwd geworden naar onze opgeleverde projecten? Kijk op onze website onder 'Referenties' om diverse dinner sofa’s te zien.

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs en bezoek de showroom

Nieuwsgierig geworden naar dinner sofa's en eetbanken die wij produceren? Enkele modellen kunt u in onze showroom bekijken. Zo kunt u met uw eigen ogen de kwaliteit van de eetbanken zien. Onze showroom is van maandag tot vrijdag tussen 9:00 uur en 17:00 uur te bezoeken op afspraak. Zaterdag zijn onze deuren voor iedereen geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij hebben inmiddels al diverse projecten mogen opleveren in ondermeer de volgende steden:

  • Nijmegen
  • Den Bosch
  • Gorinchem
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag
© 2012 - 2019 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel