Horecameubilair op maat

Bent u op zoek naar fraaie horecameubels op maat? Zoek niet verder! Treinbank.com is dé leverancier op het gebied van horecameubilair en levert onder andere maatwerk treinbanken. Wij leveren niet alleen treinbanken op maat, maar ook dinner sofa’s, wachtbanken en privacy banken. De banken kunnen in veel verschillende modellen en met diverse materialen worden samengesteld, gefabriceerd en gestoffeerd. U geeft ons gewoon aan waar u naar op zoek bent, en wij maken horecameubilair dat precies aan uw eisen en wensen voldoet. Onze meubels worden volledig in eigen fabriek gemaakt; van het ontwerp en fabriceren van de romp tot het uiteindelijk stofferen. Dit maakt van ons een turnkey specialist op het gebied van maatwerk horecameubilair. Wanneer de banken klaar zijn en bij u bezorgd worden, zorgt ons montageteam ervoor dat de meubels op de juiste plaats bevestigd worden. Wij leveren door geheel Nederland maar met name in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland.

Producten Bel: 0615950019

Horecameubilair op maat: Bekijk de mogelijkheden bij Treinbank.com

Wij zijn niet enkel leverancier van horecameubilair want onze meubels zijn ook geschikt voor scholen, gemeenten, kantoor, praktijk, tandartspraktijk of voor zorginstellingen. Onze banken zijn altijd maatwerk en kunnen worden gestoffeerd in diverse stofgroepen zoals leder, kunstleder en stof.  De banken kunnen zelfs met koeienhuid worden bekleed, hoe uniek is dat! Deze unieke treinbank kan worden geleverd als vrijstaand model, hoekband of als dubbele bank. Deze keuze is geheel aan u! Wij hanteren geen standaard breedtemaat, omdat voor iedere ruimte een opstelling op maat wordt gemaakt. Onze luxe horecameubelen worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien van brandvertragend koudschuim. Ook zijn de banken erg onderhoudsvriendelijk en dus kan vuil gemakkelijk worden verwijderd. Andere eigenschappen van onze bekleding:

 • Uitmuntende bescherming tegen vlekken
 • Slijtvast
 • Verkleurt niet door UV stralen
 • Waterdicht
 • Niet luchtdoorlatend
 • Bestendig tegen inkt
 • Droogt niet uit en dus ook geen veroudering van materiaal

Horecameubilair op maat

Dankzij deze eigenschappen hebben onze treinbanken een lange levensduur. Tegenwoordig worden er hoge eisen gesteld aan het materiaal door bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en overheidsinstanties. Horecameubels moeten eveneens eenvoudig te reinigen zijn, omdat er vaak geknoeid wordt met een hapje of een drankje. Een ongelukje zit namelijk in een klein hoekje.

Opgeleverde projecten en verschillende soorten horecameubels

Of u nu een dubbele treinbank, hoekopstelling of standaard treinbank zoekt; wij kunnen het te allen tijde voor u op maat maken. Wilt u graag de afwerking met een zwarte houten plint zodat er geen stof en vuiligheid onder uw horecameubilair kan komen? Ook daar kunnen wij rekening mee houden. Inmiddels heeft Treinbank.com al vele treinbanken mogen leveren voor, onder andere, gemeenten en diverse horecagelegenheden. Wilt u een unieke treinbank in lederen, stoffen of kunstlederen uitvoering gaan kopen? Ontvang gratis advies over de beste opstelling van de banken. U kunt de opstelling en vorm zo gek nog niet bedenken of wij maken er een prachtig eindproduct van.

Bezoek onze showroom voor deskundig advies

Bent u benieuwd naar de uitstraling van horecameubilair in koeienhuid uitvoering? Enkele modellen kunt u in onze showroom in Dreumel vinden, maar helaas niet allemaal. Onder ‘Referenties’ op onze website ziet u nog meer opgeleverde projecten. Zo krijgt u een beter beeld van de kwaliteit van de producten. Uiteraard kunt u ook onze ruim opgezette showroom bezoeken. Van maandag tot en met vrijdag op afspraak van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag kunt u zonder afspraak binnenlopen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Veel bezoekers zijn u inmiddels al voorgegaan, ondermeer uit onderstaande steden:

 • Nijmegen
 • Den Bosch
 • Gorinchem
 • Dordrecht
 • Rotterdam
 • Den Haag
© 2012 - 2024 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel