Treinbank op maat

Treinbank.com is niet alleen gespecialiseerd in het maken van treinbanken, maar ook in wachtbanken, eetkamerbanken, wandbanken en zelfs horecabanken. U zult misschien wel denken dat het vrijwel allemaal hetzelfde is, maar toch zijn er verschillen. Een treinbank is een wandbank met een lage rugleuning, waardoor men er gemakkelijk overheen kan kijken. Net zoals in een echte trein. Wij kunnen deze treinbank volledig op maat voor u vervaardigen. Dit maakt het voor ons mogelijk om te spelen met de afmetingen die u wenst. Zo kunt u kiezen of u wel of geen armleuningen wilt en voor bijvoorbeeld  knopen of een patroon in de rugleuning. De treinbanken kunnen in verschillende materialen worden gestoffeerd, zoals koeienhuid, kunstleder, echt buffelleder of diverse kleuren stof. Hierdoor kunt u de treinbank naadloos aan laten sluiten op uw huidige interieur of inrichting. Met een treinbank van koeienhuid, oftewel een koeienbank, haalt u een unieke eyecatcher in huis!

Producten Bel: 0615950019

Een treinbank gemaakt op basis van uw wensen

Wij zijn in staat om een volledig unieke treinbank op maat voor u te maken. U kiest immers zelf de opstelling, formaten en de stoffering. Een treinbank is misschien beter bekend als een eetbank of eetkamerbank. Wij fabriceren treinbanken voor onder andere gemeenten, horeca, kantoor, praktijk, scholen, tandartspraktijk en ook voor zorginstellingen. Onze treinbanken zijn zo divers dat iedereen iets kan vinden wat bij zijn of haar wensen past. Heeft u zelf al een idee hoe de treinbank eruit moet komen te zien? Neem uw schets, tekening of uitgewerkt ontwerp mee naar onze adviseurs. Wij helpen u graag de perfecte treinbank voor u te designen. Treinbank.com is een turnkey specialist in maatwerk treinbanken. Dit wil zeggen dat wij u volledig ontzorgen; van productie tot en met levering aan huis. Ons montageteam staat bij u op de stoep om de bank op de juiste plek te plaatsen en, indien nodig, te bevestigen. Wij leveren door geheel Nederland maar met name in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Wist u trouwens dat onze treinbanken ook nog eens erg gemakkelijk te onderhouden zijn en erg slijtvast? Zo heeft u jaren plezier van uw treinbank. Geen wonder dus dat onze treinbanken inmiddels in menig kantine of horecagelegenheid te vinden is.

Maatwerk treinbank

Maak een afspraak en bezoek onze showroom om een treinbank op maat te laten maken

Vanuit onze werkplaats in Dreumel vervaardigen wij allerlei soorten treinbanken. U kunt een afspraak maken met onze adviseurs en langskomen om diverse modellen treinbanken te bekijken. Wanneer u de banken zelf ziet, krijgt u een beter beeld van de producten en kwaliteit die wij leveren. Wij beschikken over verschillende modellen die te koop zijn. U kunt ook op onze website kijken onder 'Referenties' en daar onze opgeleverde projecten bekijken. Wellicht doet u hier al inspiratie op. Op afspraak is onze showroom te bezoeken van maandag tot vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Op zaterdag bent u zonder afspraak van harte welkom tussen 10:00 uur en 16:00 uur. Wij zijn actief door heel Nederland en hebben al voor diverse architecten en projectontwikkelaars gewerkt uit, onder andere, de volgende steden:

  • Nijmegen
  • Den Bosch
  • Gorinchem
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag

Maak een afspraak en kom bij ons langs, de koffie staat altijd klaar.

© 2012 - 2024 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel