Wandbank op maat

Wij zijn een Nederlandse fabrikant en leverancier van wandbanken en vervaardigen deze unieke meubelen in onze eigen fabriek van A tot Z. Wij zijn volledig verantwoordelijk voor het proces; van het ontwerp en zagen van de romp tot aan het uiteindelijke stofferen. Dit maakt het voor ons mogelijk om eenvoudig in te spelen op de wens van de klant. Het is feitelijk heel eenvoudig; u komt met een voorstel en wij maken het! Naast onze eigen collectie kunt u dus een eigen idee meenemen naar onze showroom en wij kunnen dit idee omzetten in maatwerk meubilair. Wij leveren wandbanken voor gemeenten, horeca, kantoor, praktijk, scholen, tandartspraktijk en zorginstellingen. U heeft zelf de keuze uit verschillende opstellingen, formaten, stoffen en kleuren. Dit zorgt ervoor dat er voor elke branche een geschikte wandbank is. Zoekt u een wandbank van kunstleder, stof, koeienhuid of van topkwaliteit leder? Kom dan gerust eens langs in Dreumel!

Producten Bel: 0615950019

Kies voor unieke wandbanken op maat

We zien dat er tegenwoordig meer wordt gekozen voor een wandbank op maat in plaats van stoelen voor een wachtruimte of bedrijfsrestaurant. Wandbanken zijn praktischer en zorgen voor een harmonieuze sfeer. Wij bieden diverse wandbanken aan in velerlei uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit verschillende formaten en vormen, hoekbanken of zelfs een koeienhuid wandbank. Een dergelijke koeienbank is een echte blikvanger in uw interieur en/of in uw wachtruimte. Of wat dacht u van een wandbank met een stalen frame en stoere lederen bekleding? U kunt bij ons kiezen uit diverse soorten stoffering. Ga voor een wandbank in de bedrijfskleuren, of kies voor kunstleder dat geen UV stralingen door laat en erg slijtvast is. De keuze is enorm bij ons, en u bent hoe dan ook gegarandeerd van topkwaliteit.

Wandbank op maat

Boek een afspraak en laat u adviseren voor een wandbank op maat

In onze showroom in Dreumel hebben we ter inspiratie diverse wandbanken staan. Wij geven u graag een rondleiding in onze showroom en de werkplaats. Zo ziet u hoe uw wandbank van begin tot eind wordt vervaardigd en wat u uiteindelijk bij ons kunt kopen. Onze showroom is van maandag tot vrijdag te bezoeken, echter uitsluitend op afspraak. De bezoektijden zijn van 9:00 uur tot  17:00 uur. Op zaterdag is de showroom zonder afspraak te bezoeken van 10:00 uur tot 16:00 uur. Wij zijn in staat een unieke wandbank samen te stellen, precies naar uw wensen. Veel projectontwikkelaars en architecten uit, onder andere Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland hebben ons al weten te vinden. Onlangs hebben wij wandbanken opgeleverd in onder andere de volgende steden:

  • Nijmegen
  • Den Bosch
  • Gorinchem
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag

Bent u nieuwsgierig geworden naar opgeleverde projecten? Bekijk op onze website enkele referenties. Hier kunt u ook alvast inspiratie opdoen en de talloze modellen bekijken. Kom gerust langs in onze showroom voor een vrijblijvende offerte, maar vergeet niet om eerst een afspraak te maken. Wij garanderen u een adequate service zoals u die verwacht!

© 2012 - 2024 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel