Wachtbank kopen

Valt het u ook op dat er vaak weinig aandacht wordt besteed aan de uitstraling van wachtkamers en wachtruimtes? Dit is een gemiste kans, want de wachtkamer is bij ontvangst vaak de eerste kennismaking  van een klant of patiënt met de organisatie. Daarnaast wordt wachten ook als onprettig ervaren, des te meer reden om deze frustraties weg te nemen met mooi en comfortabel wachtkamer meubilair. Wij zijn al jaren dé specialist op het gebied van maatwerk wachtbanken. Zoekt u een wachtbank met een bepaalde zithoogte? Wij kunnen wachtkamer meubilair naar uw wensen maken. Onze in-house ontwerpafdeling kan helpen bij het bedenken van uw ideale wachtbank op maat. Uw wachtruimte meubilair wordt gerealiseerd door ervaren meubelmakers die het hele proces van A tot Z uitvoeren, van het zagen van de houten romp tot de uiteindelijke stoffering. Moet de bank geheel gestoffeerd worden of enkel de zitting? U mag het bepalen! Kies bij ons voor leder, stof, kunstleder of zelfs koeienhuid. Het aanbod aan stofmaterialen en kleuren is erg ruim. Door dit ruime en brede aanbod, worden wij ook vaak gevraagd door bedrijven om hun hele kantoorinrichting te verzorgen.

Producten Bel: 0615950019

Redenen voor aanschaf van een wachtkamerbank

Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom u beter voor een wachtkamerbank kunt kiezen in plaats van een paar wachtkamerstoelen. Zo ogen wachtkamerbankjes rustiger dan drukke stoelen. Ook is een wachtkamerbank een stuk hygiënischer en makkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn wachtkamerbanken aan de grond te bevestigen, wat een hoop krassen op de vloer voorkomt. Inmiddels hebben wij voor diverse partijen wachtkamer meubilair mogen leveren, zoals voor gemeenten, zorginstellingen en tandartspraktijk. Onze meubelmakers zijn erg bedreven in het maken van wachtruimte meubilair. Zo zijn wij ook in staat om een ronde bank als zitbank te maken of zelfs een bank compleet in koeienhuid. Stuur ons uw idee of ontwerp en wij zullen u een vrijblijvende prijsopgave sturen.

Wachtruimte met maatwerk wachtbank

Kies voor comfortabel en stijlvol wachtruimte meubilair

De gebruikers van wachtruimte meubilair moeten worden voorzien van topkwaliteit zitcomfort. Geen enkele klant of patiënt wordt vrolijk van een oncomfortabele wachtbank. Het wachtkamer meubilair moet juist comfort bieden tijdens het wachten, zodat klanten een positieve ervaring hebben. Ook zorgt wachtruimte meubilair voor de eerste indruk van het bedrijf of instelling. Zorg daarom voor een stijlvolle wachtkamerbank die bij uw interieur en stijl past. Zo brengt u uw wachtruimte naar een hoger niveau en straalt u gastvrijheid uit!

Bekijk de wachtkamerbanken in onze showroom

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verschillende modellen wachtkamerbanken? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom in Dreumel. Maak vooraf een afspraak want wij staan graag klaar om u deskundig te adviseren over de mogelijkheden. Wij werken graag uw idee samen uit. Nadat we de wachtbank hebben opgeleverd, monteren wij deze bij u op locatie. Wij leveren door geheel Nederland maar met name in de provincies Utrecht, Gelderland, Noord-Brabant en Zuid-Holland. Inmiddels hebben wij wachtkamerbanken geïnstalleerd in de volgende steden:

  • Nijmegen
  • Den Bosch
  • Gorinchem
  • Dordrecht
  • Rotterdam
  • Den Haag

Benieuwd naar de prijzen? Vraag gerust om een vrijblijvende offerte!

© 2012 - 2019 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel