De mensen achter Treinbank.com

Treinbank.com is 2006 opgericht door Wim Brouwers. Als 1 van de platformen voor het genereren van leads en opdrachten voor productiebedrijven in de meubelindustrie.

De meubelbranche is sinds zijn jonge jaren al bekend terrein aangezien zijn vader  in 1974 directeur werd bij Gelderland zitmeubelen en deze fabriek later overnam. Zelf heeft hij 10 jaar actief bij Gelderland gewerkt in het toenmalige ontstane familiebedrijf. In kleinschalige producties maken we nu de diverse  meubelconcepten gebaseerd op kwaliteit en maatwerk. Er is nog veel vakmanschap aanwezig in Nederland en in kleinschalige productie's is de flexibiliteit vaak groter dan bij industriëlle producenten. Deze laatste hebben vaste collecties en kunnen weinig afwijken iv.m. de impact op de organisatie. 

De producties bevinden zich allen in Gelderland, waar van origine altijd veel meubelidustrie heeft gezeten. Zo kunnen wij eenmalige opdrachten verzorgen voor architecten, stylisten, of interieurbouwers. Of gestandaardiseerd maatwerk, vaste modellen waar alle lengtes en hoogstes mogelijk zijn. 

© 2012 - 2024 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel