Werkplek verwarming met infrarood

Last van koude benen en voeten op uw werkplek? Of kou en tocht bij de entree of receptiebalie? Dan is een infrarood werkplek verwarming dé oplossing die u zoekt. Werkplekverwarming middels infrarood warmtepanelen zorgt voor een aangename temperatuur op de werkplek. De infrarood panelen zijn ideaal om lokaal mee bij te verwarmen. Deze energiezuinige panelen kunt u zelfs bedrukken met uw bedrijfsfoto of logo. Of kies voor een heat & light paneel, zo heeft u verwarming én verlichting in één. Een heat & light paneel wordt vaak boven een werkplek geplaatst om deze te verwarmen en verlichten. Ideaal!

Producten Bel: 0615950019

Hoe werkt werkplek verwarming?

Werkplek verwarming met infrarood is te vergelijken met de zon die de aarde verwarmt. De panelen zetten stroom om in infraroodstraling. Deze straling die infrarood verwarming uitstraalt zorgt voor een rechtstreekse verwarming van de werkplek. De infrarood werkplekverwarming kan op verschillende plekken geïnstalleerd worden. Zo kunt u de panelen boven de werkplek ophangen, onder uw bureau maar ook aan de wand. Hierbij is het een leuk idee om de panelen te bedrukken met een afbeelding of uw bedrijfslogo.

Werkplek verwarming dubbel infrarood paneel met verlichting

Thuiswerkplek verwarmen met infrarood

Tegenwoordig wordt er door Covid-19 veel meer vanuit huis gewerkt dan voorheen en voor het verwarmen van uw thuiswerkplek hoeft u niet het hele huis te verwarmen als u het koud heeft. Dankzij de infrarood panelen kunt u ook alleen uw werkplek verwarmen, op de temperatuur die u prettig vindt. Het is heel praktisch om het infrarood paneel bij u te zetten, zo heeft u in een handomdraai de juiste temperatuur voor uw thuiswerkplek.

Verwarming en verlichting in één

Wilt u ook graag verlichting boven de receptie balie of werkplek? Met onze heat & light panelen heeft u de ideale oplossing hiervoor. Op dit systeem zit zowel werkplek verwarming als verlichting. Dit paneel is ook ideaal voor in de badkamer. De aansluiting is draadloos en daardoor heeft u geen extra leidingen nodig voor de schakelaar en thermostaat. Het heat & light paneel kunt u eenvoudig aansluiten op het lichtpunt.

Wij werken samen met Infratherm (https://www.infratherm.nl) om deze energiezuinige panelen bij u te installeren. Infratherm is een leverancier van hoogwaardige infraroodpanelen en airco’s. Wij leveren en installeren werkplek verwarming in onder andere Noord Brabant,Zuid-Holland, Utrecht en Gelderland. Inmiddels hebben wij infrarood werkplek verwarming geïnstalleerd in:

  • Nijmegen
  • Gorinchem
  • Den Bosch
  • Dordrecht
  • Roterdam
  • Den Haag

Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte voor de prijs van infrarood panelen.

© 2012 - 2024 treinbank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel